Hulpverlening

Ben je hulpverlener en wil je informatie over bewindvoering of zoek je een bewindvoerder voor een cliënt? Hier vind je handige informatie, zodat je goed op de hoogte bent en je cliënt goed kunt informeren.
Neem gerust contract op als je vragen hebt. We beantwoorden ze graag.

Voor hulpverleners

Financiële zorgen kunnen invloed hebben op de gezondheid van mensen. Door stress kunnen allerlei klachten ontstaan, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook kan de schaamte maken dat ze in een sociaal isolement geraken. Alles lijkt negatief en de weg omhoog is moeilijk om alleen weer op te pakken. Mensen hoeven dat niet alleen te doen.

Spin in het web

Als mensen door financiële problemen zijn vastgelopen, is er naast financiële hulp ook vaak andere hulpverlening aanwezig. Dat kan soms een ingewikkeld web worden waarin mensen dan ook verstrikt raken. Hierin biedt GeldGezond voor de cliënt overzicht zodat deze weet wat er allemaal op hem/haar afkomt. Dat geeft rust.

Samenwerken

Samenwerking met hulpinstanties zien wij als heel belangrijk, omdat er risico bestaat dat het elkaar kan tegenwerken. Wij willen juist zorgen dat het aanvullend is en elkaar versterkt. Als een spin in dat web, zorgen wij voor duidelijke afspraken waardoor iedereen op het juiste moment de juiste hulp kan bieden. Hoe mooi is het dat een ieder vanuit zijn eigen expertise meewerkt aan het op orde krijgen van het leven van de cliënt.

Elkaar helpen

GeldGezond wil werken aan kwaliteit van leven door financiële hulp te bieden voor mensen die zijn vastgelopen. Ben jij hulpverlener en constateer je dat er op financieel vlak hulp nodig is, dan staan wij voor je klaar om dat deel te helpen op orde te krijgen. Onze ervaring leert: hoe eerder hoe beter! Andersom geldt dat natuurlijk ook. Als wij constateren dat er naast financiële hulp ook hulp nodig is op andere vlakken dan kunnen wij die ook inschakelen.

1 + 1 = 3

Wij gaan daarom graag de samenwerking aan met hulpverlenende organisaties. Dit is goed voor de cliënt, het biedt veel voldoening voor de professionals en het bespaart de maatschappij geld. Wat ons betreft creëren we samen een echte win-win situatie!

Meerwaarde

Zie jij ook de meerwaarde van een integrale ondersteuning waarvan ook de financiën onderdeel van uitmaken? Dan nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek.

Word ook GeldGezond

Neem gerust contact op met Dennis en Mart. Ze helpen zowel op kantoor als thuis. Bel of mail vandaag nog voor ondersteuning.

© 2024 GeldGezond | KVK-nummer 91123046 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood | Technische realisatie Sieronline B.V.