Waarmee kunnen wij jou helpen

We bieden twee methodes aan om jou GeldGezond te maken en jouw leven in balans te brengen: Beschermingsbewind en Budgetbeheer.

Samen kunnen we kijken welke methode het beste bij jouw situatie past.

Beschermingsbewind

Als je financieel vastzit, sta je er niet alleen voor. Beschermingsbewind, ook bekend als bewindvoering, is een vorm van hulp waarbij de rechtbank iemand aanwijst om de verantwoordelijkheid voor je geldzaken over te nemen. Wij staan klaar om samen te werken zodra dit gebeurt.

Budgetbeheer

Financiën beheren kan lastig zijn door situaties zoals werkverlies, scheiding, of moeite met digitale zaken. Als het betalen van rekeningen een uitdaging wordt en schulden ontstaan, is budgetbeheer een goede oplossing om problemen te voorkomen en te verminderen.

Hoe werken wij samen

Samen met jou zorgen we ervoor dat je geldzaken makkelijk te begrijpen zijn. We gebruiken het programma OnView om je inkomsten en uitgaven bij te houden, rekeningen te betalen en overzicht te houden. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat jij je minder zorgen hoeft te maken. Het helpt je om rustiger te leven, negatieve situaties te doorbreken en minder bang of beschaamd te voelen over geld. Samen werken we aan een GeldGezond leven.

Iedere situatie is uniek

Jouw situatie is uniek, en daarom passen we onze financiële ondersteuning aan op jouw specifieke behoeften. We kijken grondig naar waar de problemen liggen en voorkomen verdere schuldenopbouw. Met een persoonlijke aanpak stemmen we jouw wensen af op je financiële mogelijkheden.

Inkomensbeheer is vrijwillig

Door te kiezen voor inkomensbeheer geef je vrijwillig tijdelijk of langer het financiële beheer uit handen. Samen met GeldGezond brengen we jouw inkomsten en uitgaven in kaart, herstellen we de financiële balans en bieden we rust voor je algemene gezondheid.

Stap voor stap naar zelfstandigheid

We overleggen en adviseren jou over de stappen om je financiën zelfstandig te regelen, stap voor stap. Als je liever permanente ondersteuning wilt, is dat ook mogelijk, inclusief voor degenen die uit bewindvoering komen, waarbij budgetbeheer een goede ondersteuning is.

Word ook GeldGezond

Neem gerust contact op met Dennis en Mart. Ze helpen zowel op kantoor als thuis. Bel of mail vandaag nog voor ondersteuning.

© 2024 GeldGezond | KVK-nummer 91123046 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood | Technische realisatie Sieronline B.V.